Especiales semanais
Weekly specials / Wöchentliche Spezialitäten

 

ESPECIALIDADES DA SEMANA EM
DIARY OF SPECIALS
WOCHENSPEZIALITÄTEN
30.03. – 03.04.
SEMANA DAS MORANGOS/STRAWBERRY WEEK/ ERDBEERWOCHE

Salada de Morango e Mozzarella, peito de pato com molho de morango, pescada com chutney de morango e pêra, Mousse de Morango
Mozzarella-Strawberry-Salad, duck breast with strawberry sauce, hake filet on pear-strawberry-chutney, strawberry mousse
Erdbeer-Mozarella-Salat, Entenbrust mit Erdbeersauce, Seehechtfilet auf Erdbeer-Birnenchutney, Erdbeermousse
05.04. – 10.04.
SEMANA DAS LIMÔES/ LEMON WEEK/ ZITRONENWOCHE

Crème de limão com galinha, peito de frango sobre Risotto de limão, lombinho de porco preto com molho de limão e salva, tarte de limão e meringue
lemon cream soup with chicken, fried chicken breast served with lemon risotto, hake filet baked with lemon, black pork tenderloin on lemon and sage sauce, lemon meringue pie
Zitronencremesüppchen, Hähnchenbrust auf Zitronenrisotto, Lendchen vom schwarzen Schein mit Zitronen-Salbeisauce, Zitronenbaiserkuchen
12.04.- 17.04.
SEMANA DA PASQUA/EASTER WEEK/OSTERWOCHE

Tagliatelle com vieiras e tomate cereja, salmão com molho de mostarda, peito de frango assado em mel, bolo de cenoura,…
Tagliatelle with scallops and cherry tomatoes, honey glaced chicken breast, salmon filet with mustard sauce, carrot cake,…
Tagliatelle mit Jackobsmuscheln und Kirschtomaten, Lachsfilet auf Senfsauce, gebackene Hähnchenbrust mit Honig, Karrottenkuchen,…
19.04.– 24.04.
SEMANA PORTUGUESA/PORTUGUES WEEK/PORTUGIESISCHE WOCHE

camarão com abacate, Bacalhão a Brás, Bifé á portuguesa,
Camarão em vinho Porto branco, tarte de natas,…
26.04. – 01.05.
SEMANA DAS NÊSPERAS/LOQUAT WEEK/MISPEL WOCHE

Chevre grelhado com doce de nêsperas, caril de frango com nêsperas, Bife de lombo de novilho sobre Chuteny das nêsperas, tarte de nêsperas
Grilled Chevre with Loquat jam and walnuts, chicken curry with Loquat, beef tenderloin steak on Loquat Chutney, Loquat pie,…
gegrillter Chevre mit Mispelpüree, Hähnchencurry mit Mispeln, Rindsfiletsteak auf Mispelchutney, Mispelkuchen
The weekly specials are an addition to our regular menu!
For bookings and detailed information please contact us by phone or e-mail
Reservations for the same day after 14:00 by phone only
tel: +351 282 449 283

Looking forward seeing you soon!
Kind regards and sunny greetings Marlen Schmid & the Alambique Team